Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2017

Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 Αμφιθέατρο OTEAcademy

Χορηγοί

 • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
 • ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Η COSMOTE αποτελεί την ενιαία εμπορική μάρκα για τα προϊόντα του Ομίλου ΟΤΕ σε σταθερή, κινητή, internet και τηλεόραση. Σηματοδοτεί έναν ολοκληρωμένο κόσμο επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, όπου όλοι οι πελάτες, ιδιώτες και επιχειρήσεις, απολαμβάνουν εξελιγμένες λύσεις για το σύνολο των τηλεπικοινωνιακών αναγκών τους, με ευκολία, ταχύτητα και απλότητα, με ένα σημείο αναφοράς και ενιαία εμπειρία εξυπηρέτησης.
Ο Όμιλος ΟΤΕ είναι ο μεγαλύτερος τηλεπικοινωνιακός πάροχος στην Ελλάδα και μαζί με τις θυγατρικές του αποτελεί έναν από τους κορυφαίους τηλεπικοινωνιακούς Ομίλους στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Είναι ο μεγαλύτερος εθνικός επενδυτής σε νέες τεχνολογίες και υποδομές δικτύων, με επενδύσεις στην Ελλάδα που ξεπερνούν τα €2 δισ. τα τελευταία πέντε χρόνια και τα €1,5 δισ. την τρέχουσα τετραετία. Το μέγεθος, η τεχνογνωσία και η εμπειρία του Ομίλου ΟΤΕ αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών υπό την ενιαία εμπορική ονομασία COSMOTE.

Η Cisco είναι η κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως στην ανάπτυξη δικτύων που μεταμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι συνδέονται, επικοινωνούν και συνεργάζονται. Στόχος μας είναι η επίλυση των σημαντικότερων επιχειρηματικών προκλήσεων των πελατών μας, παρέχοντας ευφυή δίκτυα και τεχνολογικές αρχιτεκτονικές, δομημένα σε προϊόντα, υπηρεσίες και πλατφόρμες λογισμικού.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Cisco είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση www.cisco.gr.

 • ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
IBM
OTS

Η OTS είναι εταιρεία πληροφορικής, με εμπειρία 25 χρόνων λειτουργίας, εγκαταστάσεις που ξεπερνούν τις 700 με πάνω από 6000 χρήστες. Εξειδικευόμαστε στην ανάπτυξη ολοκληρωμένων πληροφοριακών συστημάτων που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των Φορέων του Δημόσιου Τομέα. Στόχος μας, η παραγωγή μηχανογραφικών λύσεων, με βασικό γνώμονα την καινοτομία τεχνολογίας και την παροχή υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας για την αποτελεσματική λειτουργία των συνεργατών μας και την ταχύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των Πολιτών.

 • ΧΟΡΗΓΟΙ

Η ΔΕΠΑ είναι η εταιρεία που εισήγαγε το φυσικό αέριο στο ενεργειακό ισοζύγιο της Ελλάδας. Η ΔΕΠΑ σήμερα είναι ένας δυναμικός όμιλος εταιρειών, με σημαντική συμβολή στην οικονομία της χώρας, ο οποίος περιλαμβάνει τρεις εταιρείες υπεύθυνες για τη διανομή του φυσικού αερίου σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας (ΕΠΑ) και την εταιρεία, η οποία είναι αρμόδια για τη διαχείριση του Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΔΕΣΦΑ).

Η «INTELLISOFT Ε.Π.Ε - ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ», δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής από το 2002, παρέχοντας αξιόπιστες & καινοτόμες λύσεις με τη χρήση των πλέον σύγχρονων τεχνολογιών ανάπτυξης λογισμικού. Η «ΙΝTELLISOFT ΕΠΕ» έχει αναλάβει και ολοκληρώσει σύνθετα έργα Τεχνολογικής Αιχμής, με απαιτήσεις υψηλού βαθμού εξειδίκευσης και τεχνογνωσίας. Μεταξύ των πελατών της συγκαταλέγονται μεγάλες επιχειρήσεις και Καλλικρατικοί Δήμοι.

H Intracom Telecom αποτελεί έναν διεθνή πάροχο τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων με παρουσία άνω των 35 ετών στην αγορά. Μεταξύ άλλων, η εταιρία προσφέρει ένα ανταγωνιστικό πακέτο λύσεων λογισμικού και μια πλήρη σειρά υπηρεσιών πληροφορικής και επικοινωνιών, με έμφαση στους τομείς της ανάλυσης μεγάλου όγκου δεδομένων (big data), της σύγκλισης δικτύων & του cloud computing για παρόχους τηλεφωνίας και μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού, δημοσίου και κυβερνητικού τομέα. Η εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 1.900 υπαλλήλους και διατηρεί θυγατρικές στην Ευρώπη, τη Ρωσία και την Κοινοπολιτεία Ανεξαρτήτων Κρατών, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, την Ασία και τη Βόρεια Αμερική.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.intracom-telecom.com

Η Sielight είναι μια σύγχρονη εταιρία με εμπειρία στο σχεδιασμό και την υλοποίηση μεγάλων έργων ηλεκτροφωτισμού. Διακινούμε και υποστηρίζουμε στην Ελληνική αγορά τα προϊόντα του Lighting Solutions (LS) της OSRAM (brands: OSRAM, Siteco, Traxon), προσφέροντας πρωτοποριακές και βιώσιμες λύσεις. Δραστηριοποιούμαστε σε όλους τους τομείς του τεχνικού και επαγγελματικού φωτισμού, αναλαμβάνουμε την εκπόνηση ολοκληρωμένων φωτοτεχνικών και οικονομοτεχνικών μελετών, ενώ διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στην μελέτη και εγκατάσταση συστημάτων διαχείρισης φωτισμού.

Η TELCOSERV A.E. ιδρύθηκε το 2010 έχοντας ως στόχο την παροχή ολοκληρωμένων καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας για τις επιχειρήσεις, τους οργανισμούς και την οικονομία. Η TELCOSERV με το PANTHORA remote monitoring system αλλάζει το τρόπο που λειτουργούν οι οργανισμοί παρέχοντας τα αναγκαία μέσα που επιτρέπουν τη συλλογή πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο από απομακρυσμένο εξοπλισμό καθώς επίσης και την διαχείριση του.

 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ

Η Samsung Electronics Co, Ltd. εμπνέει τον κόσμο και διαμορφώνει το μέλλον με ιδέες και τεχνολογίες, επαναπροσδιορίζοντας τον κόσμο των τηλεοράσεων, smartphones, wearable συσκευών, tablets, οικιακών συσκευών, ιατρικών συσκευών, συστημάτων δικτύου, ημιαγωγών και LED λύσεων.
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το επίσημο site μας στο www.samsung.com/gr και το Samsung Newsroom στο news.samsung.com.

Η ΕΥΔΑΠ είναι η μεγαλύτερη Εταιρεία στην Ελλάδα που δραστηριοποιείται στη διανομή και διαχείριση ύδατος, στην παροχή υπηρεσιών αποχέτευσης και επεξεργασίας λυμάτων, καλύπτοντας τις ανάγκες άνω του 40% του συνολικού πληθυσμού της χώρας. Η ΕΥΔΑΠ τροφοδοτεί την Αττική με ένα από τα πιο ποιοτικά νερά του κόσμου και το πελατολόγιο της στον τομέα της ύδρευσης περιλαμβάνει περίπου 4.300.000 πελάτες. Οι κύριες πηγές υδροληψίας και οι ταμιευτήρες που χρησιμοποιούνται, βρίσκονται σε αγνές περιοχές, απαλλαγμένες από γεωργική και βιομηχανική δραστηριότητα, με αποτέλεσμα η ελληνική πρωτεύουσα να τροφοδοτείται με άριστης ποιότητας νερό. Οι τεχνητές λίμνες του Μόρνου, του Ευήνου, του Μαραθώνα και η φυσική λίμνη της Υλίκης- συνολικής χωρητικότητας 1.500 εκατ. μ3, αποτελούν τους 4 ταμιευτήρες προμήθειας ακατέργαστου νερού. H ΕΥΔΑΠ έχει ακόμη σχεδιάσει και υλοποιήσει ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης του αποχετευτικού δικτύου και των Κέντρων Επεξεργασίας Λυμάτων, προσβλέποντας στην ορθή και αδιάλειπτη λειτουργία τους με απώτερο στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας. Η συλλογή και μεταφορά των λυμάτων στα Κέντρα Επεξεργασίας Λυμάτων γίνεται με το δίκτυο ακαθάρτων, συνολικού μήκους 8.300 χιλιομέτρων περίπου και το πελατολόγιο της στον τομέα της αποχέτευσης περιλαμβάνει 3.500.000 πελάτες. Εκτιμώντας το μέγεθος αυτό και την τεχνογνωσία της, η ΕΥΔΑΠ κατατάσσεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες εμπορικές και βιομηχανικές εταιρείες του ελληνικού χώρου. Όραμά μας είναι να παραμείνουμε η μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη Εταιρεία στη διαχείριση του κύκλου του νερού, προσανατολισμένη πάντα στον Άνθρωπο, την Κοινωνία και το Περιβάλλον. Αποστολή μας είναι να παρέχουμε ποιοτικό και φθηνό πόσιμο νερό σε όλο και περισσότερους πολίτες και να το αποδίδουμε πίσω στο περιβάλλον καθαρό, μέσα από την αποτελεσματική διαχείριση όλων των διαθέσιμων πόρων, με κοινωνική ευαισθησία και με γνώμονα τη συνεισφορά μας στην κοινωνική ευημερία. Η στρατηγική μας είναι βασισμένη στην επίτευξη μιας ισορροπημένης και αειφόρου ανάπτυξης προς όφελος του κοινωνικού συνόλου, των πελατών, των εργαζομένων, των μετόχων και όλων των εχόντων έννομο συμφέρον απ’ αυτήν.

 • ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
 • ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ

Η OTEAcademy, μέλος του Ομίλου ΟΤΕ, είναι o μεγαλύτερος professional training οργανισμός στην Ελλάδα, παρέχοντας πρωτοποριακές εκπαιδευτικές υπηρεσίες που συμβάλλουν στην επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη του εκπαιδευόμενου. Με κύρια δραστηριότητα το business training, σχεδιάζει και υλοποιεί υψηλού επιπέδου εκπαιδεύσεις προσωπικής ανάπτυξης και τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών (ICT), καλύπτοντας ευρεία θεματολογία και συμβάλλοντας στην εξέλιξη στελεχών και επιχειρήσεων. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της OTEAcademy παρέχονται υπηρεσίες φιλοξενίας με ευελιξία και λειτουργικότητα, μετουσιώνοντας στην πράξη την εμπειρία της στο customer experience.

 • ΧΟΡΗΓΟΣ CATERING
 • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Conferience is an interactive web-app facilitating direct interactive possibilities among speakers and audiences for events such as: lectures, presentations, conferences, polling, training courses, seminars, focus groups, research & (executive) meetings.

 • MEDIA PARTNER
Plant
Plant

To εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό Newsletter Plant και το μηνιαίο περιοδικό Plant της εταιρείας Boussias Communications είναι τα μοναδικά κλαδικά ενηµερωτικά μέσα, τα οποία αποστέλλονται σε ανώτερα και ανώτατα στελέχη που δραστηριοποιούνται στη βιοµηχανία και τις επιχειρήσεις, ιδιαίτερα στους χώρους παραγωγής, µεταποίησης και υπηρεσιών.

Η γκάµα της ειδησεογραφίας τους αποτελεί πολύτιμο εργαλείο πληροφόρησης των στελεχών σε τοµείς όπως: management, ενέργεια & ενεργειακή εξοικονόμηση, περιβάλλον & αειφορία, ποιότητα, διαχείριση και συντήρηση εγκαταστάσεων, συσκευασία, υγεία & ασφάλεια, logistics & µεταφορές, λειτουργικά συστήματα & αυτοµατισµοί, διοίκηση, εκπαίδευση, πιστοποιήσεις κ.ά.

Το Plant διοργανώνει επίσης συνέδρια και βραβεία στους κλάδους που δραστηριοποιείται, αποτελώντας μια 360° πλατφόρμα που υπηρετεί με ακρίβεια, συνέπεια και υπευθυνότητα τις ανάγκες πληροφόρησης των σύγχρονων στελεχών των ελληνικών επιχειρήσεων.

Γίνετε χορηγός

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις σημαντικές παροχές της χορηγίας σας επικοινωνήστε απευθείας με την:

Βίκυ Στάµου, τηλ.: 210 661 7777 (εσωτ. 158), fax: 210 6617 778, e-mail: vstamou@boussias.com

 • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
 • ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
 • ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
IBM
OTS
 • ΧΟΡΗΓΟΙ
 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ
 • ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
 • ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ
 • ΧΟΡΗΓΟΣ CATERING
 • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR
 • MEDIA PARTNER
Plant
Plant