Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017

Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2018 Αθήνα

Χορηγοί

  • ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Η Vodafone ως τηλεπικοινωνιακός πάροχος με όραμα και τεχνογνωσία, στηρίζει με αξιοπιστία ιδιώτες και επιχειρήσεις και συμβάλλει ενεργά στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη στη χώρα. Με επενδύσεις 1,5 δισ. ευρώ από το 2008 και ένα επενδυτικό πλάνο ύψους 500 εκατ. ευρώ έως το 2020, το οποίο περιλαμβάνει και την πρώτη μεγάλης κλίμακας δημιουργία δικτύου FTTH στην Ελλάδα, οδηγεί την αγορά μπροστά με καινοτόμα προϊόντα και ψηφιακές υποδομές.

  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • MEDIA PARTNER
Plant
Plant

To εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό Newsletter Plant και το μηνιαίο περιοδικό Plant της εταιρείας Boussias Communications είναι τα μοναδικά κλαδικά ενηµερωτικά μέσα, τα οποία αποστέλλονται σε ανώτερα και ανώτατα στελέχη που δραστηριοποιούνται στη βιοµηχανία και τις επιχειρήσεις, ιδιαίτερα στους χώρους παραγωγής, µεταποίησης και υπηρεσιών.

Η γκάµα της ειδησεογραφίας τους αποτελεί πολύτιμο εργαλείο πληροφόρησης των στελεχών σε τοµείς όπως: management, ενέργεια & ενεργειακή εξοικονόμηση, περιβάλλον & αειφορία, ποιότητα, διαχείριση και συντήρηση εγκαταστάσεων, συσκευασία, υγεία & ασφάλεια, logistics & µεταφορές, λειτουργικά συστήματα & αυτοµατισµοί, διοίκηση, εκπαίδευση, πιστοποιήσεις κ.ά.

Το Plant διοργανώνει επίσης συνέδρια και βραβεία στους κλάδους που δραστηριοποιείται, αποτελώντας μια 360° πλατφόρμα που υπηρετεί με ακρίβεια, συνέπεια και υπευθυνότητα τις ανάγκες πληροφόρησης των σύγχρονων στελεχών των ελληνικών επιχειρήσεων.

Γίνετε χορηγός

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις σημαντικές παροχές της χορηγίας σας επικοινωνήστε απευθείας με την:

Μαρίνα Καφέζα, τηλ.: 210 6617 777 (εσωτ. 252), fax: 210 6617 778, e-mail: mkafeza@boussias.com

  • ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • MEDIA PARTNER
Plant
Plant